Sandnes
_

date:           2017

status:       schematic design

type:          city hall, offices

client:        base property




Sandnes Town Hall is transformed into a health park in the existing building and new office building. The goal is to increase visitors use of the park, whilst furthering the connection with the City Hall and office building.


The existing Town Hall is restored with original materials while upgrading the technology to today's standard. The new extension is inspired by existing townhouses with its verticality and rhythm. The rhythm is reflected in both the structure and the façade.





The existing Town Hall is restored with original materials while upgrading the technology to today's standard. The new extension is inspired by existing townhouses with its verticality and rhythm. The rhythm is reflected in both the structure and the façade.The new building is built as a wooden construction scales this way, then the difference between old and new will be readable and clear. The project will provide workplace for about 300 employees.





SAAHA  2018


︎ ︎